Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Konferans Ligi grubunda tarihi olay!

Temsilcimiz Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi 6. ve son maçında Slovakya ekibi Spartak Trnava ile kozlarını paylaştı. Sarı-lacivertliler bu mücadeleden 4-0’lık skorla galip ayrılarak grubudan lider olarak çıkmayı başardı.

Fenerbahçe, H Grubu’nu 4 galibiyet 2 mağlubiyetle 12 puanda tamamladı. Kanarya bu 6 mücadelede rakip filelere 13 gol atarken kalesinde ise 11 gol gördü.

Grubun diğer maçında ise Danimarka ekibi Nordsjaelland’ı 1-0 mağlup eden Bulgaristan temsilcisi Ludogorets Razgard ise 12 puanla adını bir üst tura yazdıran takım oldu.

Öte yandan temsilcimiz Fenerbahçe’nin yer aldığı Konferans Ligi H Grubu’nda daha önce görülmemiş sıra dışı bir olay yaşandı.

+10 AVERAJ YETMEDİ!

Hürriyet’in derlediği habere göre Fenerbahçe’nin grubunda yer alan Nordsjaelland, Avrupa kupaları tarihinde grup aşamasını +10 averajla tamamlasına karşın gruptan çıkamadı.

Danimarka ekibi Avrupa kupalarında grup aşamasını +10 averajla tamamlayıp da tur atlayamayan ilk takım olarak tarihe geçti.

F.BAHÇE FARKLI MAĞLUP OLMUŞTU!

Temsilcimiz Fenerbahçe’nin grubundaki Nordsjaelland oynadığı 6 maçta toplamda 17 gol atarak grubun en golcü takımı olmayı başarmıştı.

Danimarka ekibi Fenerbahçe’yi sahasında 6-1’lik farklı bir skorla mağlup etmişti. Bu sonuç Fenerbahçe’nin yeni sezonda aldığı en farklı mağlubiyet olmuştu.

Ayrıca Nordsjaelland sahasında Bulgar ekibi Ludogorets’i 7-1 gibi farklı bir skorla mağlup ederek dikkat çekmişti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir